10 andetag

- 22 år gammal livsnjutare/lost cat från Helsingfors
- spenderar alldeles för mycket tid degandes i sängen med min underbara soulmate och pojkvän, eller lyckligt svajande på diverse lokala dansgolv (oftast stammisstället Roska eller något inte alldeles för sunkigt underground rave).
- är en sucker för kärlek, inifrån vackra människor, långa djupa konversationer mitt i natten, filmer, böcker, konst och musik som har en omskakande inverkan, brownies, manliga händer, festivaler, rött läppstift och mjukisdjur.
- har extremt svårt för arroganta människor, statusfixering, Hanken, dubstep, trångsynthet, oförmåga att empatisera, gruppbeteende, falskhet och konstlad optimism.
- lider av medelsvår insomnia och är aldrig för trött för att hållas vaken
- har äckligt dåligt ansiktsminne, på gränsen till patologiskt och glider ofta förbi mina bekanta på stan utan att inse vem de är
- har en bred kunskap inom psykologi
- är mycket dålig på slut inom hela spektrummet förhållanden till att slå på luren efter ett samtal eller läggdags.
- är en lojal och kärleksfull vän
- kan ibland verka extremt cynisk och depressiv i mina texter och skriverier, jag brukar säga att jag ofta skriver för att sedan orka le och vara konstruktiv i det verkliga livet.
Allmänt | | Kommentera |

hej

Kära alla och absolut ingen överhuvudtaget,
 
jag vet inte riktigt hur jag skall börja eller vart jag vill komma. Jag har faktiskt inte den ringaste aning om mitt syfte med att börja blogga igen, men det är något jag saknat. Känslan av att ha skapat något riktigt vackert i textformat, att ohämmat få tala ut om hur mycket man stör sig på något socialt fenomen eller att helt enkelt bara ha någon att prata med. Vem som lyssnar är egentligen oväsentligt, poängen ligger mera i självterapeutiskt syfte. Jag kommer inte att begränsa mina skriverier till någon särskild kategori. Precis som förut är detta ingen modeblogg, ingen fotoblogg, ingen samhällsblogg eller projektblogg där jag varje dag slänger in långa dokumenteringar om till vilken grad jag under dagen lyckats eller misslyckats med mitt livsmål att leva grönt eller springa 80 min på löpmattan. Detta är bara jag och mina djupaste eller fullständigt betydelselösa tankar.
 


Allmänt | | Kommentera |
Upp